10.12.10

cantiknya dia

terpanggil untuk post entry ni bila habis tengok House Season 2 Episode 13. haha a'ah I memang slow sikit bab-bab cerita tv sebab I memang jarang tengok tv. sebab tv banyak iklan, konsentrasi terganggu bila tengah khusyuk fokus scene suspen tetibe keluar iklan ketiak Nivea White. apekajadahnya itu?

anyway pulang semula ke pangkal cerita. Eposide tu menceritakan Dr. House and his crew berhadapan dengan pesakit yang merupakan seorang teenage model. umur 15 tapi macam dah matang. tak tau la kot-kot diorang tak reti pilih pelakon ikut umur sebenar. entah-entah dah 20 tapi bajet 15 lagi. wekkk (dasar jeles memang macam tu).

intro dah 2 perenggan. ish3. ok la, I saja je nak kongsi dengan korang bila I tengok model terus terbayang Victoria's Secret models. kihkihkih sian korang kena baca panjang-panjang baru sampai isi kandungan. nantilah bila dah kaya I beli bra panties semua dekat Victoria's Secret. moga-moga pakai bra panties VS terus body boleh transform jadi macam Miranda Kerr's. OMG memang tak lah kan. 



no wonder Orlando Bloom sanggup jadi laki dia dari jadi laki I T_T


peeass : moral of the story? I nak kahwin jutawan (eh tiba-tiba).

2 comments:

Dee Zahari said...

hahahahak!

me too.

nk kawen jutawan gak..

xnak yg tua ok. hee

afni said...

haha demand jugak u ye. tapi i pun same hahaha :P