9.12.10

dari bercinta, baik makan!

ah suka hati korang la nak complain tiap kali masuk blog ni mesti ada gambar makanan. bak kata member i, A.A.K (Ada Aku Kisah?). I nak jelaskan benda yang sudah terang lagi bersuluh bahawasanya I, memang suka makan. makanan bagi I macam boyfriend. kita tak tahu dia tu sedap atau tak (kalau refer boyfriend, baik atau tidak), unless kita explore dia, means gigit kunyah rasa dan telan. tapi bukanlah I suruh korang pergi telan hidup-hidup boyfriend korang. pelahap karnivor mamalia tu namanya! tapi explore boyfriend ni maksudnya kaji selidik hati budi dia elok ke tidak boleh buat husband material ke tidak. ececeh kauuuuu boyfriend pun tak ada lagi nak ajar orang. hahahahak

well, ada sesetengah member I yang species macam I, semua benda boleh telan tinggal buang kayu dan batu. ada sesetengah yang tak boleh/reti/selera nak mencuba semua jenis makanan. bagi I, hidup cuma sekali, kalau tak rasa sekarang, bila lagi ye tak? heh. suka hati je nak komen. lantak diorang la. perut diorang, suka hati diorang la kan. grrr

anyways. last 2 days, akak I tagged I dekat one photo dalam facebook yang buat I teruja tahap keluar perkataan OH MY GOD! sambil besarkan biji mata. nak tahu apa dia?








nahhhhhh!

















hamekk kauuuuuuu! 12''(inches!!) Cravings Monster Burger (tak caya pergi ukur sendiri. kalau salah jangan saman I tapi saman tuan kedai. heh). harga dia RM 25.90. memang agak mahal untuk seorang. yang kau gatal nak telan burger 12 inci ni sorang-sorang kenapa? ini 4 orang boleh kongsi niiii. jangan tamak! amalkan budaya sharing is caring ok.

oh baidewei, kat mana nak cari burger monster ni? Cravings Kitchen & Bistro dekat Sunway Giza. Sunway Giza ni pulak dekat mana? Sunway Giza ni mall yang baru dibuka di Kota Damansara. jom teman I kita pergi restoran ni lepastu kongsi burger tu dengan I sebab semua patuh ikut cakap I bila I suruh amalkan budaya sharing is caring. awwww :') 

4 comments:

ASYRAF said...

seriously ada beger 12 inci ni kat malaysia??
i think wanna try it someday

afni said...

shocked isit? haa tu la. i pun nak try jugak ni. curious sedap ke tak hehe

E.d.Y said...

mak aiiii..tingginyaaaaa

afni said...

haha tu la. tinggi gila