26.12.10

Sabtu hari tu

Assalamualaikum. Sabtu lepas cinta-cinta hatiku datang Wangsawalk semata-mata nak jumpa lepak jalan-jalan dengan saya. terharu gila sampai eh tak apalah biar I belanja korang minum :')

plan asal nak tengok wayang cerita 'Janin' tapi malangnya ada yang penakut. kata dia, "memang aku tido jela time dalam wayang nanti". jadi, disebabkan imaginasi dia terlampau kuat takut nanti hantu tu ikut balik rumah macam 'Hantu Kak Limah Balik Rumah', maka yang lain bersimpati jadi tukar plan. main boling pulak. banyak songeh betul budak tu kan. macam mintak dihempuk je


 perasan tak style tudung kita lain-lain tapi tetap gojes? 
ahaha tampar pipi masing-masing cepat


 gadis berbaju kuning tu pemalu sikit orangnya 
(ehem. nak tulis kuat makan sebenarnya :P)


 dua budak comel :P


ok fine. diorang pun comel jugak -.-


peeass : rasa free-free nak melancong, datanglah Melaka pulak eh. hehehe sayang korang xoxo

4 comments:

shimazulkifli said...

mmg banyak songeh..ahaha :) kita date salah time la -.-

HaNa HoNeY said...

mkn kat NZ curry en tuh
ooohhh...lame gile xmkn situ

juney said...

melancong melaka a.k.a lawat dia la tuerrr.. ;pp kehkeh... ;DD

afni said...

shima : haha sape la budak tu kan. a'ah lain kali datang Melaka lak tau. hihi :D

hana : a'ah. salu lepak situ. hehe hana duk mana la tu ye

juney : haha haaa tak yah nk explain, sendiri mau ingat :P