14.12.10

he's my Johnny!

finally dapat info untuk Pirates of the Caribbean 4 (On Stranger Tides). yeah syoknyaaa! akhirnya filem favourite dah keluar sequel lagi. 

tambah best kali ni, ada watak baru iaitu Angelica yang bakal dimainkan oleh Penelope Cruz. one of the hottest woman on the planet tu wehhh. mata dia, mulut dia, kening dia, hidung dia, badan dia, loghat dia, wah perfect gila ah. laki dia pulak tak nak kalah nak hot jugak, Mr. Javier Bardem. memang perfect couple la diorang ni. watak yang dia nak mainkan pula ialah sebagai Jack Sparrow punya former flame. haha I bet kelakar gila scene diorang berdua ni nanti.

tapi tapi tapi...

second hero and heroin a.k.a Orlando Bloom and Keira Knightley dikatakan tidak kelihatan untuk filem kali ni. hancur musnah harapan I nak tengok bekas kekasih (Orlando Bloom) berlakon. cisssss


tak apa. u tetap no 1.


peeass : bila tayangan? 20 Mei 2011 T_________T

2 comments:

MiZi said...

hey hey hey.. he's my BF la.. u niiii..

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/unfollow-blog2-yang-sombong.html

E.d.Y said...

johnny depp jugak best kan