13.12.10

i adore u

orang mana yang tak pernah sayangkan orang lain? kalau ada sila mengaku dan buat terjunan extreme dari puncak KLCC ke tanah sekarang.

LOL tak adalah. gurau je. kang betul ada yang ikut mampus aku masuk lokap tak sempat kahwin. eh. sikit-sikit kahwin sikit-sikit kahwin. dah gatal benar gamaknya.

ok ok quick update. rutin harian sebelum tidur nowadays mesti layan satu atau dua episode of HOUSE. sangat slow I know. season 2 pun tak habis lagi ni (sekarang season 7 dan dah habis dah pun) kahkahkah sila ketawa beriringan sekarang. 

boleh je nak layan tanpa henti tapi bila fikir nanti dah sambung belajar confirm 300% akan ada satu time kita rasa bosan tahap gaban nak release tension dengan mengadap cerita dan kalau dah langsung tak ada cerita, Kuch Kuch Hota Hey repeat 12 kali pun sanggup layan lagi sampai boleh hafal dialog terus official bahasa Urdu jadi bahasa ketiga selepas Melayu dan English T_T. 

haaa sebab tu la nak jimatkan cerita. haha apa punya ayat la 'nak jimatkan cerita'. 

oh damn. lagi sekali dah merepek. patut just cakap "I TIAP-TIAP MALAM MENGADAP HOUSE. BUKAN RUMAH TETAPI ORANG. DAN WALAUPUN DIA ANNOYING TAHAP GILA BABI BAK KATA LISA SURIHANI, I TETAP ADORE MAMAT NI. SEKIAN." (ada nampak lesbo tak letak nama Lisa Surihani tiba-tiba? based dari *sini*)





peeass : handsome kan? sebijik macam muka pakcik sedara I dol! serious shit tak tipu. miahahaha

3 comments:

Sca Ndx said...

kau adore aku tak? tetiba.
Tapi lisa adore aku.:)

hiro said...

patut adore suami sendiri..jeles ai.haha

afni said...

sca ndx : tanak adore lebih sebab lisa dah adore kau hehe

hiro : nnt kawen adore suami la. sekarang adore mak bapak dulu haha